17 June 2009

by Eugenia Enciu: Expozitie Foto: Bari Lounge&Restaurant


* click pe fotografie pentru a mari*
Eugenia Enciu @ Bari Lounge&Restaurant

Bari Lounge&Restaurant - Expozitie dedicata evolutiei fotografiei de moda

                Fiecarei femei i se administreaza injectia cu romantism atunc cand se naste. Vrand nevrand, ne visam muze intr-un tablou sau fotografie. Dar suntem convinse ca putini ar reusi sa capteze adevarata frumusete ce ne inconjuara. Iar in aceasta 'minoritate' se afla si cativa romani, ale caror opere le poti vedea intr-o noua expozitie de fotografie de moda.

               Fotografi consacrati, vedete pasionate de fotografie si chiar fotografi amatori, vor fi invitati sa isi expuna lucrarile in Bari Lounge&Restaurant. Periodic, expozitia va avea o alta tema si va purta semnaturi diferite.
                 Prima din seria de expozitii este cea dedicata evolutiei fotografiei de moda din anii ‘80 pana in prezent, in cadrul careia expun Dinu Lazar, Sebastian Enache si Vali Barbulescu. Cadrul in care sunt expunse lucrarile subliniaza modul in care tehnica si-a pus amprenta pe fotografie – lucrari printate alb-negru/sepia semnate Dinu Lazar, lucrari printate color semnate Sebastian Enache si lucrari expuse pe LCD-uri semnate Vali Barbulescu.             

In lucrarile semnate Dinu Lazar pot fi admirate Romanita Iovan, Eugenia Enciu, Catalin Botezatu.         

In lucrarile Sebastian Enache: Andreea Mantea, Andreea Raicu.     

In lucrarile Vali Barbulescu: Alina Vacariu, Anca Parghel, Laurentiu Duta, Delia Florea, Serban Huidu.

Eugenia Enciu @ Bari Lounge&Restaurant[+]

1 comment:

  1. buna ziua!...in 2 luni ar trebui sa am balul de absolvire al liceului si as dori sa stiu daca lucrati rochii pe comanda...si cum am putea sa colaboram.
    Mirea Corina ma numesc...daca este posibil as dori sa imi trimiteti un mail(cory_wta@yahoo.com),multumesc din suflet!

    ReplyDelete