4 October 2009

by Eugenia Enciu: Diavolul se imbraca la comanda


Diavolul se imbraca la comanda la
Atelier Eugenia Enciu

ziarul Capital: Vă întrebați, poate, cum face un coleg să-i stea tot timpul costumul ca și cum ar fi fost croit pe el. Răspunsul? Cel mai probabil, chiar este. Potrivit designerilor autohtoni, hainele de comandă au început să fie tot mai cerute în România. În cazul doamnelor, ținutele pornesc de la prețuri mai mici, o rochie putând fi achiziționată și cu 100-150 de euro. Nu și dacă este vorba de rochiile de mireasă.

Eugeniei Enciu
i-au trecut până acum pragul și nume din sfera mondenă, precum Mihaela Rădulescu sau Cristina Huidu, dar grosul clientelor „lucrează în politică sau dețin funcții de conducere și, cum foarte rar găsesc ținutele potrivite, apelează la noi“.

Secretul succesului său? „Trebuie să înțeleg dorințele oricui ne trece pragul, fără a-mi impune eu punctul de vedere. Niciodată nu forțez clienta cu un tipar sau material, ci încerc să-i modelez dorința după tehnici și tendințe actuale.“ [...] „ Ne-a uimit și pe noi faptul că vânzările au crescut“, continuă Eugenia Enciu, explicând că, probabil,evoluția pozitivă „se datorează faptului că în magazine prețurile produselor au scăzut simțitor, devenind accesibile oricui“, ceea ce le determină pe cliente să intre pe ușa atelierelor care promit modele unicat și potrivite perfect staturii fiecăreia dintre ele.

Citeste tot articolul [+]

No comments:

Post a Comment