30 October 2009

by Eugenia Enciu: First official Cupcake by Cupcake PR&Events

First official Cupcake by Cupcake PR&Events,
a word for awareness
ziarul financiar: Create si produse intr-un laborator specializat , primele cupcake-uri au fost lansate oficial de Cupcake PR&Events si au fost pionul principal in programul de teasing prin care Cupcake PR&Events a dorit sa demonstreze ca PR-ul creeaza notorietate si ca aplicat cu profesionalism si atentie rezultatele nu intarzie niciodata sa apara.De aici...
"Creatiile colorate si delicioase cu aluat de cozonac si glazura crocanta au inspirat o intreaga campanie de teasing pentru lansarea unei afaceri. Compania de PR si organizare de evenimente Cupcake PR&Events a folosit prajiturile pentru a atrage atentia asupra activitatii sale.

N
e-am provocat clientii si potentialii clienti ca inainte de o intalnire sau un dialog sa guste o prajitura de dimensiunea unei cesti de ceai cu arome si glazuri savuroase pentru a se familiariza cu tot ceea ce inseamna Cupcake: nu doar ca suna si arata bine, ci are si un continut si un gust senzational, povesteste Diana Enciu, managing partner Cupcake PR&Events.

Pe de alta parte, compania a lansat in colaborare cu designerul
Eugenia Enciu o linie vestimentara pentru tineri sub brandul Cupcake. Volane, bluze croite pe un singur umar, rochii din bumbac, funde, croieli lejere si fuste cu talia inalta, toate in nuante de roz pal, galben, gri, alb, mov si corai te duc cu gandul la o delicioasa prajitura decorata in cel mai apetisant mod.

Cat despre un viitor boutique dedicat,
Diana Enciu spune ca a primit cateva propuneri de la posibili investitori, dar avand in vedere actuala situatie de pe piata, preferam sa tatonam terenul pana la deschiderea unui astfel de boutique."

1 comment: