18 February 2010

by Eugenia Enciu: Absolutely fabulous fair by Diana Enciu


Absolutely fabulous ***Fashion & vintage Fair
27 februarie //Absintherie Sixtina //11:00-19:00

targ fashion&vintage:

Sambata, 27 februarie, la Absintherie Sixtina (langa fostul Amsterdam café, strada Covaci, nr. 6) are loc unul dintre cele mai fancy targuri de fashion&vintage.

Organizat de Diana Enciu si Alina Tanasa pentru fashion addicts, vintage lovers si fabulous women, evenimentul reuneste - cu sprijinul Absintheriei Sixtine, Avon Romania, Eco-Rom Ambalaje si De Vinci by Cristina Herea – tineri designeri romani, top vintage stores, top accessories designers, jewelery designers si beauty specialists intr-un singur loc si asta pentru ca ca aveai nevoie de un spatiu in care sa te simti Fabulous intr- o zi banala de sambata.

Si pentru ca un shopping session nu ar fi fost de ajuns pentru a te simti fabulos, “Absolutely Fabulous Fair” sustine curentul eco si impreuna cu Eco-Rom Ambalaje, organizatie orientata catre promovarea unei solutii eficiente si durabile pentru procesul de gestionare a ambalajelor, creeaza un spider wall din hartie reciclabila cu imaginea celor patru personaje glam din serialul Sex and the city in fata caruia fiecarei vizitatoare i se va face o fotografie.

La plecare va primi cadou imaginea semnata Eco-Rom precum si un cadou special de la Avon Romania, prima mare companie producatoare de cosmetice care a oprit definitiv testarea produselor pe animale si a pornit totodata confectionarea ambalajelor din materiale reciclabile.

***La eveniment vor participa Coca Zaboloteanu, Arina Varga, Adelina Ivan, Belinda Liu, Lidia Pitulea, Eugenia Enciu, Evintage, La Chatterie, Vintage Boutique, Fandacsia, Adela Coman si multi altii.

***Come and be fabulous @ Absolutely Fabulous Fair!

No comments:

Post a Comment