27 July 2010

by Eugenia Enciu: Viata ca un Cupcake - Diana Enciu





Viata ca un Cupcake
Diana Enciu vs. Cupcake PR&Events vs. Atelier Eugenia Enciu

intrefete.ro: "Diana Enciu este fiica Eugeniei Enciu, celebrul model din vremurile comuniste, acum designer vestimentar de succes. Spunandu-i "mama" acasa si "Eugenia" in public, Diana Enciu se desprinde de sub tutela mamei sale, croindu-si in viata un drum Absolutely Fabulous. (...)

IntreFete.ro: Ai deschis Cupcake PR&Events. Iti doresti o cariera in PR si organizare de evenimente?Ce planuri ai pentru Cupcake?

Diana Enciu: Da, in urma cu aproape doi ani, am pornit alaturi de doua colege acest proiect. In prezent am ramas doua, iar Cupcake inseamna Diana Enciu si Alina Tanasa, inseamna echipa, comunicare si prietenie, proiecte, clienti, targuri, sedinte foto, styling si fashion, idei, imaginatie, creativitate si mici detalii prin care iesim in evidenta pe o piata supraaglomerata de oferte si servicii. Cupcake este acum tot ce imi doresc intr-un melanj savuros cu Atelierul Eugenia Enciu.

IntreFete.ro: Tot impreuna cu Alina Tanasa, organizezi seria de targuri Fashion&Vintage Absolutely Fabulous. Vezi aceste evenimente ca pe o modalitate proprie de sustinere a industriei modei din Romania?

Diana Enciu: De mai bine de un an de zile lucram in aceasta formula si avem in desfasurare proiecte de fashion&beauty, horeca&health, clienti din mai toate domeniile, insa ceea ce ne defineste si ceea ce vrem sa dezvoltam cat mai mult acum este conceptul "Absolutely Fabulous". Acesta a pornit initial ca un targ ce dorea sa sprijine curentul vintage si tinerii designeri care nu aveau unde sa expuna si sa isi vanda produsele. Acum, "Absolutely Fabulous" incepe sa prinda contur prin revista trimestriala la care lucram impreuna cu buni prieteni din presa online si glossy."


Pentru mai multe detalii www.intrefete.ro


No comments:

Post a Comment