7 October 2010

by Eugenia Enciu: Absolutely Fabulous Beauty Edition by Avon / Outspoken perfume by Fergie


Absolutely Fabulous Magazine & Fergie

OUTSPOKEN Beauty Edition by AVON

www.absolutelyfabulous.ro

--------------------------------------------------------

Lansata in luna iulie a acestui an, revista online Absolutely Fabulous (www.absolutelyfabulous.ro), creata de Diana Enciu si Alina Tanasa, apare in aceasta toamna sub o noua forma - o editie speciala de beauty in colaborare cu Avon Romania.

Intr-un moment in care portofoliul de parfumuri Avon se imbogateste cu un nou nume celebru - Fergie, vocea feminina a formatiei pop Black Eyed Peas - Absolutely Fabulous Magazine se hotaraste sa dedice peste 30 de pagini povestii parfumului OUTSPOKEN, un parfum proaspat si fermecator, cu accente floral-fructate si note de star-fruit, safron si tuberoze.

Pentru a accentua senzualitatea si puterea de seductie a femeii care alege Ouspoken, Absolutely Fabulous dezvaluie un pictorial de fashion dominat de transparente, stralucire si dantele si cateva pagini de shopping pentru sezonul toamna-iarna. Cititoarele pot citi totodata un interviu in exclusivitate cu cea care a creat impreuna cu parfumierul Lauren Le Guernec, noul parfum vedeta al acestui sezon.

Sunt incantata sa creez primul meu parfum alaturi de Avon. Caut mereu noi metode de a comunica cu publicul si un parfum e o ocazie perfecta sa le transmit fanilor mei incredere si originalitate. Sunt mai rock’n’roll decat alti artisti si Avon mi-a permis sa fiu asa cum simt.”, declara Fergie.

Read & be fabulous!

www.absolutelyfabulous.ro

No comments:

Post a Comment