24 November 2010

by Eugenia Enciu: ♥ collection preview by Eugenia Enciu & Diana Enciu




Collection preview
by Eugenia Enciu & Diana Enciu
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Daca te gandesti deja la cei vei purta in sezonul S/S 2011, iata un pont care te va scoate, cu siguranta, din anonimat. Designerul Eugenia Enciu impreuna cu Diana Enciu semneaza o serie de 10 piese vestimentare inedite, ca preview al colectiei young ce va fi lansata la inceputul lunii martie.

Intitulata sugestiv si grafic ”♥” [Heart] Collection, produsele vestimentare se adreseaza tinerelor fashioniste in cautarea unei `piece de la resistance`, sau pur si simplu unui `je ne sais quoi` care sa le defineasca personalitatea.

Colectia young va fi coordonata de Diana Enciu, Project Manager al conceptului Absolutely Fabulous, si va intruchipa tendintele sezonului, ajustate insa dupa aspiratiile publicului tanar.
Cele 10 creatii ce vor fi produse ca teasing, in serie limitata, vor putea fi comandate nu numai prin comanda directa la atelier, ci si online de pe blog.

Colectia Heart este dedicata unui segment feminin `altfel`, indraznet, chic si contemporan, care lasa prejudecatile in spate si imbratiseaza o atitudine avantgardista. Tinere femei care ies in egala masura la plimbari urbane sau prin cafenele fashionable, care se distreaza la concerte indie rock sau in cluburi, care adora diferentele si vor sa faca parte din ele.

Heart se vrea a fi sinonim cu playful, carefree, silly and seductive, tanara care stie sa se simta bine in propria-i piele si nu ii este teama sa o arate si la exterior.

Piesele vor varia de la elemente basic, ce pot fi purtate zi de zi, sau asortate la tinute casual si confortabile, pana la elemente complexe, cu materiale, texturi si linii senzuale si provocatoare.

De la Tshirt-uri cu largime si volumetrii inedite, la cardigan-uri, mini skirts si fuste slim feminine, pana la body-uri si bustiere din dantela, cu insertii vintage si decorate cu cristale in forma de inima, colectia Heart se doreste a fi intriganta si sexy.

No comments:

Post a Comment