5 April 2012

COTTON CANDY S/S 2012 Collection by Eugenia Enciu

COTTON CANDY
by Eugenia Enciu
SPRING/SUMMER COLLECTION


Colectia COTTON CANDY by Eugenia Enciu este biletul tau de intrare intr-un taram magic, scaldat in culori pastelate, de care te vei indragosti iremediabil.

Situata la granita dintre feminitatea voalata, si senzualitate absoluta, gratie cromaticii temperate pusa in lumina de rozul delicat, lila-ul subtil, bleu-ul romantic, colectia iti va oferi o experienta senzoriala completa, ajutata de minutiozitatea detaliilor si de rasfatul tactil dat de shantungul de matase, de dantela fina si organza diafana.

Colectia a fost croita atent pe formele femeii urbane in perfect echilibru cu propria-i feminitate, dar in acelasi timp bine ancorata intr-un cotidian frumos si armonios, format din toate lucrurile speciale care o inconjoara. Femeia care odata se juca cu papusi Barbie si inorogi roz, acum poate sa se transpuna in timpurile copilariei prin cromatica pieselor COTTON CANDY, fara a-si pierde insa din senzualitate. Odata imbracata intr-o piesa semnata Eugenia Enciu, orice va parea posibil – sa fugi la Paris pentru un mic dejun rapid la Cafe de Flore, sa alergi pe plaja si sa te saruti nebuneste la miezul noptii, sa iti cumperi flori fara motiv si sa iti gatesti un pranz delicios sau sa ai aventuri desprinse parca din filmele anilor 70.

COTTON CANDY by Eugenia Enciu vorbeste despre stari, sentimente, atingeri si momente de fericire autentica, despre lucruri pe care le putem retrai oricand, despre feminitate si culori pudrate, despre basme care pot deveni realitate, si despre forme si texturi care iti decoreaza viata.

Piesele variaza de la topuri din dantela crosetata si gulere rotunjite, decorate cu broderii sau paiete, la fuste midi cu volane aplicate, rochii cu croieli asimetrice si detalii neon. Fiecare piesa a fost conceputa in asa fel inca sa poata sa fie purtata individual sau complementar, integrandu-se perfect in orice ipostaza stilistica.

Piesele din colectia COTTON CANDY by Eugenia Enciu pot fi comandate online:
http://www.eugeniaenciu.ro/ sau la atelier prin programare la atelier@eugeniaenciu.ro.

CREDITS:
FOTO by: Claudiu Gilmeanu
Model: Cristiana P. & Adela D. / MRA MODELS
Styling: Diana Enciu, Ioana Liliana Gheorghe & Alina Tanasa
Make-up: Natalia Kiselev
Hairstyling: http://www.oksanasalon.ro/
Jewelry/Necklaces: BONEShoes: IL PASSO

No comments:

Post a Comment