27 January 2009

ATELIER EUGENIA ENCIU

ATELIER EUGENIA ENCIU
* eugeniaenciu.ro *

Fie ca iti doresti o tinuta de zi, o rochie de seara sau o rochie de mireasa, Atelier Eugenia Enciu vine in intampinarea ta cu o gama variata de tesaturi si un numar impresionant de modele, create in functie de silueta, stilul si dorintele fiecarei cliente.

Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul modei si de peste 10 ani ca designer vestimentar si director artistic, Eugenia Enciu isi deschide propriul atelier de creatie vestimentara in anul 2003. Atelier Eugenia Enciu devine numele sub care isi desfasoara intreaga activitate de creatie si consiliere de imagine.

Pana in anul 2004 Eugenia Enciu lucreaza ca designer sub semnatura unui alt brand, ca stilist al multor vedete autohtone (precum Mihaela Radulescu si Andreea Raicu), dar si in cadrul unor emisiuni de televiziune si evenimente mondene.

In dorinta de a iesi in intampinarea clientelor sale cu un nou concept de produse vestimentare realizate la comanda (nu foarte popular in anii 2003), sub semnatura propriului label, Eugenia Enciu isi imbunatateste portofoliu prin creatiile produse in serie mica sau modele unicate, prin calitatea acestora si prin imaginea discreta pe care o adopta.

3 comments:

  1. sunt ft curioasa cum arata showrom-ul(atelierul) . :D as dori sa primesc o adresa unde pot face o vizita :) multumesc

    ReplyDelete
  2. as dori si eu o adresa a atelierului. as vrea sa fac o vizita :D astept un raspuns. multumesc

    ReplyDelete
  3. o adresa pentru showroom??va multumesc

    ReplyDelete